Zoek

Handel & Contract

In de (internationale) handel spelen overeenkomsten een belangrijke rol. Helder vastgelegde afspraken verminderen de kans op een geschil.

Langelaar Klinkhamer Advocaten maakt voor u als ondernemer alle keuzes en risico’s overzichtelijk, zodat u samen met ons de beste beslissing kunt nemen. Dat is waar wij goed in zijn. En dat doen wij doortastend, praktijkgericht, met het oog op uw commerciële belangen en tegen een redelijke prijs.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd! Bel ons op 010 411 41 46 of stuur een mail naar info@langelaarklinkhamer.com.

Handelscontracten

Naast contracten op het gebied van maritiem en logistiek bezitten wij expertise op het gebied van handelscontracten zoals productieovereenkomsten, koop-, verkoop- en leaseovereenkomsten, agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten, en algemene voorwaarden.

Verzekeringen

Tevens kunnen wij u door onze expertise op het gebied van aansprakelijkheid, schadevergoeding en verzekeringen effectief en doortastend bijstaan indien het mis gaat met de gemaakte afspraken of de betaling van uw facturen. Wij bieden snelle en effectieve incasso van vorderingen, eventueel door het leggen van conservatoire beslagen op bankrekeningen, loon of (on)roerende zaken van de schuldenaar.

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u advies
over een juridische kwestie,
neem dan contact met ons op.
Ga naar de inhoud