Zoek

Hippisch recht

Als professional in de hippische branche weet u als geen ander dat de paardenwereld zijn eigen gebruiken en jargon kent. Als u in aanraking komt met juridische kwesties op dit gebied dan heeft u dus graag een advocaat die dit begrijpt. Vaak gaat het om grote financiële belangen. Juridische bijstand van een ervaren advocaat die beschikt over de vereiste specialistische kennis is dan zeker geen overbodige luxe.

Langelaar Klinkhamer Advocaten heeft met Wibe Reddingius zo’n advocaat hippisch recht in huis.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd! Bel ons op 010 411 41 46 of stuur een mail naar info@langelaarklinkhamer.com.

Expert hippisch recht

Wibe Reddingius volgt de paardensport op de voet en weet wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van een paard, gedeeld eigendom, sponsoring etcera. Hij combineert zijn kennis van de paardenwereld met zijn specifieke juridische expertise en jarenlange ervaring als advocaat. Zo kan hij u op adequate wijze adviseren en – waar nodig – voor u procederen.

Goed geregeld

Wilt u ook op juridisch gebied stevig in het zadel zitten? Bij Langelaar Klinkhamer Advocaten kunt u terecht met al uw juridische hippische kwesties, waaronder:

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u advies
over een juridische kwestie,
neem dan contact met ons op.
Ga naar de inhoud